Een weekendje naar Sommerset West!
Door: Hannah
Blijf op de hoogte en volg Hannah
15 Februari 2010 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Zaterdag ochtend heerlijk wakker geworden op een heuvel die uitkijkt over Sommerset en dan zie je de zee en cape point in de verte. Echt even heerlijk genoten van de rust en ruimte, die in Kaapstad schaarser is. ’S Middags even naar de shopping mall gegaan, wat er moesten natuurlijk boodschappen gedaan worden voor de Braai (soort barbecue) en natuurlijk moesten er cadeautjes gekocht worden. Vervolgens nog lekker bij het zwembad gechilled en heerlijk genoten van het weer, eten en gezelligheid. Er was trouwens ook weer rugby op tv. De nationale sport bij de blanken, zoals bij ons voetbal, dus heb ik ook weer even een paar regels voor meegepikt.
Zondag zijn we optijd richting Kaapstad gegaan, want Natalie moest werken om 11.00. Vervolgens zijn Kimberly en ik richting Camps Bay gegaan om lekker op het strand te chillen. Een heerlijk ontspannen weekend dus.
Op het werk gaat het allemaal een beetje minder. Vandaag echt een klote dag gehad. HR had de inlogcoded voor de trainees niet aan maintenance gegeven, waardoor ik vandaag op reservations geen inlogcode had en dus de hele dag niks heb zitten doen. Oftewel naar andermans beeldschermen heb zitten staren. Ik had vorige week mijn rooster gehad. Het rooster was op vrijdag negatief veranderd voor mij, dus ik heb morgen een gesprek over wat ik nu graag zou willen veranderen of anders zou willen. Op dit moment ga ik pas begin mei naar Human Resource afdeling en sta dan dus nog de aankomende 2,5 maand op alle andere afdelingen een praktijk training te doen. Niet wat er is afgesproken dus… to be continued…
Verder heb ik natuurlijk op dit soort momenten zeer grote behoefte aan vrienden en familie dus ’s avond mag er altijd gebeld worden.
Ik hou jullie op de hoogte, want ik heb dus weer internet beter!!! Ik zal ook eens foto’s op de site zetten.
Liefs Hannah
15 Februari 2010 - 23:38
Margriet:
Leuk Hannah je verhalen te lezen en op de hoogte te blijven. wij zijn weer in Florida in de kou. Dit jaar is het echt te erg. rond het vriespunt met dikke truien en laarzen....
Geniet van alle mooi ervaringen. Liefs Margriet en Klaus -
16 Februari 2010 - 08:38
Meg:
oistrich is struisvogel. Vond ik heerlijk. Oma geniet van de verslagen ik print ze uit en geef ze haar.
groetjes -
16 Februari 2010 - 20:15
Anke:
Ha lieve Hannah,
Wanneer weet ik of ik je kan bellen? Weet je wat, ik bel gewoon nu en dan zien we wel. :-) Haha.
Je weekend klinkt heerlijk. Jammer dat het op je werk nog niet goed geregeld is, maar hopelijk kun je er snel iets op vinden. Succes ermee in ieder geval.
Liefs! -
20 Februari 2010 - 20:42
Anne:
Lieve Hannah,
eindelijk ook weer eens een berichtje van ons. Echt helemaal geweldig om te lezen wat jij allemaal mee maakt en hoe snel je in Kaapstad gesettled bent. Ook leuk om te lezen dat je wat mensen ontmoet hebt. Geniet van al die mooie en leuke momenten!
Wat minder om te lezen dat het op je stage niet helemaal verloopt zoals is afgesproken. Hopelijk komt daar snel verandering in.
Hier alles goed. Zijn net terug van wintersport, Ties gaat ales een dolle op de ski's en Toon gaat immer grade aus! Lieve was bij papa en mama dus die hebben wij een weekje moeten missen. Maar opa en oma hebben haar lekker verwend en genoten van deze kleine meid! Nog bedankt voor de leuke kadootjes voor Lieve! Helemaal super een hockeystickje, een roze en oh zo klein, echt schattig.
Ties vroeg laatst of jij ook naar de vakantie in Oostenrijk kwam, helaas pindakaas voor hem!
Heel veel plezier, geniet er van en pas goed op jezelf.
Dikke kus van ons allemaal en tot schrijfs of bels! X Anne, Eric, Toon, Ties en Lieve