Even genieten in Rosario!! - Reisverslag uit Rosario, Argentinië van Hannah Hoyng - WaarBenJij.nu Even genieten in Rosario!! - Reisverslag uit Rosario, Argentinië van Hannah Hoyng - WaarBenJij.nu

Even genieten in Rosario!!

Door: Hannah

Blijf op de hoogte en volg Hannah

02 Mei 2012 | Argentinië, Rosario

Dag lieve mensen,

Afgelopen dinsdag zijn we aangekomen in Rosario. Rosario ligt ongeveer 4 uur ten westen van Buenos Aires. Het hotel in Rosario is heerlijk. Viersterren, zwembad, jacuzzi, fitness (gebruik ik ook, ja echt waar), sauna, heerlijk ontbijt, goed internet (erg belangrijk) etc. Kortom na de twee en halve week hard werken in Buenos Aires hebben we hier iets meer de faciliteiten om 's avonds tot rust te komen na een dag hard werken.

Woensdagochtend zijn we meteen aan de slag gegaan in de Kalverstraat van Rosario, namelijk Cordoba. Hier hebben we met behulp van tolken mystery shopping gedaan en met sales personen gesproken. Op donderdag en vrijdag zijn we met z'n allen richting de twee shopping malls gegaan om consumers te interviewen. Klinkt heel leuk, maar omdat ik voor het onderzoek al zoveel in shopping malls en winkelcentra zit heb ik op mijn vrije dagen geen zin om weer naar diezelfde locaties te gaan.

Afgelopen weekend zijn we op vrijdagavond naar de karaoke bar tegenover het hotel geweest. Hier hebben we een liedje gezongen met de helft van de meiden en 1 jongen, jawel 'Lady marmelade'. Inmiddels is hier iedereen dus ook bekend met mijn zangtalent ;). Op zaterdag viel het weer erg tegen, waardoor de geplande fietstocht niet door ging. Met een klein groepje zijn we langs de rivier gaan wandelen in de regen en vervolgens naar een museum gegaan. 's Avonds naar in het Rockefeller eten en vervolgens naar een bar gegaan Kubric. Echt een super leuke tent, met name de muziek echt de bom. Zaterdagavond was ik al een beetje ziekjes geworden en zondag werd het er niet beter op. Niet van de alcohol, want had vrijdag en zaterdagavond water gedronken. Dus heb ik de hele zondag in bed gelegen en mijn koorts uitgezweet en buikgriep uitgeziekt.

Maandag hadden we een bedrijfsbezoek bij twee jonge Groningers die een tuinbouw onderneming zijn begonnen in Argentinië. Echt een succes verhaal. Ze hebben een eiland gekocht dat in de rivier ligt en om de zoveel tijd helemaal onderwater loopt. Maar wij Nederlanders weten daar natuurlijk uitstekend mee om te gaan.... jaja, inpolderen en duiken bouwen is onze specialiteit. Dus dat hebben zij dus ook gedaan. En nu hebben ze een eiland van 10.000 hectare waarvan tot nu toe 2.500 is ingepolderd. Echt super mooi om te zien. Vervolgens hadden we 's avonds een gedeelte van een kroeg afgehuurd om koninginnedag te vieren. Het was een zeer leuk feestje waarna we doorgingen naar bar Kubric om nog even lekker te dansen.

Vandaag was het erg mooi weer en hebben we de beloofde fietstocht door Rosario gemaakt.

Morgen gaan we Rosario weer verlaten en zullen we richting Cordoba gaan. Dit ligt ook weer 6 uur ten westen van Rosario.

Liefs Hannah

• 02 Mei 2012 - 05:31

Anouk:

Hey globetrotter,

Het is weer een leuk verhaal! Helemaal genezen van de buikgriep? Heeft je kamergenoot je goed verzorgd? Je zit ook al over de helft, de tijd vliegt echt! Heb je ook nog leuke philips spullen geshopt? Of alles weer terug gegeven? Have fun nog!

xx Anouk

• 02 Mei 2012 - 07:33

Anke:

Lieve Hannie,
    Klinkt fantastisch!!
    Kunnen we nog even bellen in Rosario? Zou leuk zijn.
    Liefs!

Hannah

Hey, Ik ben eigenlijk niet zo fan van deze websites. Maar ik heb gemerkt dat het wel een hele leuke manier is voor thuisblijvers om de 'pionier' te volgen. Dus heb ik besloten om (voor degene die het leuk vinden) een website bij te houden over mijn belevingen. Ik hoop dat ik doormiddel van deze website de personen, die geïnteresseerd zijn in mijn avonturen, op de hoogte houdt van mijn diepte- en hoogtepunten. Veel plezier met lezen! Hannah

Actief sinds 13 Jan. 2010