Cordoba is een erg leuke stad!!
Door: Hannah
Blijf op de hoogte en volg Hannah
10 Mei 2012 | Argentinië, Córdoba
Afgelopen week zijn we op woensdag richting Cordoba vertrokken. Op het eerste gezicht een erg leuke stad. Het is een echte studenten stad en zeer gezellig. Ons hotel was midden in de stad, waardoor we dicht bij alle shoppings waren, wat ideaal is voor ons onderzoek.
In Cordoba was het ook weer super geregeld met de tolken, dus we konden op donderdag weer op pad. Deze keer ging onze professor Anita ook mee met ons op pad. Zij heeft zelfs ons mee geholpen met het onderzoek door mystery shopping te doen.
's Avonds in een van de beste Parrilla's van Cordoba gegeten 'Parrilla de Raul'. Op vrijdag weer naar de stad en de shopping malls. Vervolgens 's avonds weer eten bij 'Parrilla de Raul' alleen deze keer een andere locatie. Even een drankje gedaan in de stad en tot slot met een paar naar een club net buiten Cordoba gegaan. Echt super leuk!! We hoefden deze keer weer niet in de rij te staan en de 80 pesos intree hebben we weer niet betaald!! Beter!
Zaterdag zijn we om 7.00 opgestaan (we waren om 5 uur thuis) om naar het nationale park te gaan om daar een hike te doen van 5 uur. Hier kan je condors zien (van die grote vogels van 2 meter doorsnee). Vervolgens 's avonds sushi gegeten, naar een live band gaan kijken in Black Sheep en tot slot nog even gemeet met iedereen in club Buenos Aires. Kortom een zeer geslaagde zaterdag.
Zondag iets langer geslapen, maar ook weer op tijd richting de stad gegaan om te site seeing te doen. Nadat ik met mijn buddy Anieke alle mooie plekjes had bezocht zijn we lekker in het park gaan liggen om een power nap te doen. Daarna nog een ijsje gegeten en richting een marktje in de stad. Echt super leuk en alternatief. Ook weer helemaal 'Old bisket mall' Cape Town met leuke designer winkels.
Maandag en dinsdag weer hard gewerkt. Dinsdagavond de verjaardag van 2 personen gevierd. We hadden heerlijke taarten besteld en een paar cadeautjes geregeld.
Woensdag zijn we als team building activiteit gaan paraglyden in de bergen. Het was echt super gaaf. Echt een hele mooie afsluiting van deze vijf weken. Vannacht zijn we met de bus vanuit Cordoba richting Buenos Aires gegaan. Ik zit nu onder het genot van een kopje thee de planning te maken voor de laatste twee dagen.
Lieve mensen tot snel in Nederland. Ik vind het super jammer dat dit avontuur voorbij is, maar aan al het moois komt een eind.
'The deadline for complaints was yesterday'
Liefs Hannah
10 Mei 2012 - 18:09
Margriet:
Heel erg leuk om al je reisverslagen te lezen Hannah en geweldig dat alles zo goed is gegaan. wij zijn nog in Florida en ook volgende week dinsdag weer thuis.
Hopelijk zien we elkaar snel bij oma en hoor ik alles in geuren en kleuren..
goede terugreis.
veel liefs
m -
11 Mei 2012 - 07:12
Anouk:
Hannah! Nog maar 1 nachtje slapen en je bent er weer! Snel daten en al je verhalen live horen. Tot snel, Liefs